Griljerad skinka. Griljera en skinka kan man verkligen göra på tusen och ett sätt. Jag gillar nog bäst att blanda ner panko eller ströbröd direkt i blandningen och sedan allt över skinkan
Här kommer ett riktigt bra recept på ett luftigt ochgott bröd fylld med antioxidanter. Smula i jästen i en bunke och blanda ut med fingervarmt vatten och salt
Jag har valt det senare alternativet, och jag tänkte dela med mig av vad jag ätit som mellanmål och lunch den här veckan, ni kanske också gillar recepten
och det är så himla mjukt ochgott. Igår hade vi en så blåsig och kall dag här hos oss. Och vad är väl lämpligare än att ställa till med brödbak en kall och ruggig dag
avokadoröra (på 1 mosad avokado, några skedar kesella, citronsaft, färska basilikablad, vitlök, salt, peppar), strimlad kalkonpastrami, små tomater och röd paprika som jag gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.