Potatiskaka är något som vi praktiserar på jobbet och också något som jag fastnat för. I dag var det en sådan där dag då det fanns lite mer tid än vanligt över vilket brukar resultera i att det händer lite mer saker än vanligt runt omkring här hemma
Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Mannen som den senaste veckan har plockat upp dottern vid busstationen inne i stan efter jobbet (pga att hon praktiserar på ett stall i två veckor och har lite andra tider än vanligt, stallet ligger nämligen inte direkt i närheten utan drygt 3 mil bort och innebär tidiga morgnar med bussbyte, och sedan samma procedur hem på kvällen, så för att spara lite tid blir hon hämtad halvvägs på vägen hem) skulle igår ut och äta med arbetskamraterna och sedan vidare på hockeymatch
I gårdagens inlägg skrev jag att en nyttigare variant av smörgåstårta var på ingång. Nu på morgonen testade jag att praktisera min idé och resultatet blev enastående
Min man blev helt frälst i den här rätten. Han sa att sån här potatis får du göra många gånger. Purjolökspotatis blev jag bekant med när jag praktiserade på restaurang efter 9
Idag fyller min mamma 41år. Så jag gjorde den här tårtan till henne. ) Hon har kattuppfödning av rasen Perser, därför dekorerade jag tårtan med små katt-tassar
Efter vintersolståndet fick jag kombucha av Österlenhäxan Shaeen Svanede. Kombucha sägs hr en avgiftande och renande effekt på kroppen, samtidigt som det enl
När jag under min gastronomiska resa fick smak för kvallité och riktigt god mat, fick lära mig vad riktigt goda smaker och vad gastronomi innebar, var jag bara 17 år och hade turen att få börja praktisera matlagning på Restaurang Svarta Börsen i Landskrona med ledning av Lasse Bogren och hans fru Brita Bogren Jo med bara ett T
Äntligen är fröken Dill tillbaka i matlagningsvärlden. Det senaste halvåret har bara varit ALLTFÖR tokstressigt jobbmässigt för att orka fota och blogga om mat
Efter att vi äntligen hittat musslor i ICAs frysdisk som passar vår smak så kockar vi musslor högt och lågt i köket (nej ingen sponsring alls även om vi inte hade tackat nej till gratis musslor året ut eller nåt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.