Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Rör ihop med pesto och blanda sedan runt pastan med salladen. Tycker att ni borde testa så snart som möjligt och passa på att äta utomhus innan Sverige ger upp våren och återgår till februariväder igen
Häll av vattnet som samlats i skalet och lägg tillbaka på plåten. Gratinerade musslor passar utmärkt som drinktilltugg, förrätt eller som en huvudrätt om man serverar dem på klassiskt vis med pommes
) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.