Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismos med gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Potatismoset går alldeles utmärkt att göra i förväg och förbereda fram till gratinering i ugnen, med grädden ovanpå och allting
Potatismos är bland det godaste jag vet, och egengjord potatismos klår allt. Men många vet kanske inte hur man ska göra, så därför tänkte jag lägga upp mitt recept på potatismos
Ett fluffigt potatismos med extra mycket som passar perfekt att serveras till de flesta rätter. Med hemmagjord potatismos, bostongurka, rostad lök, ketchup, senap och en gnutta tabasco bredvid blev det en riktig festmåltid
Att lägga ut ett recept på potatismos, något de flesta troligen kan eller borde kunna tillaga, verkar kanske lite stolligt, men då sonen ett flertal gånger sagt att ”pappas potatismos är godast” så lägger jag upp ett recept på hemgjort potatismos i alla fall
1 kg potatis. 12 dl Arla® mjölk. 125 g Arla® Svenskt Smör. 11 krm salt. 12 krm vitpeppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg potatis 2 dl Arla® mjölk 25 g Arla® Svenskt Smör 1 krm salt 2 krm vitpepparGör så här Skala och skär potatisen i mindre bitar
Potatismos, panerade vegetariska filéer och chokladmousse föll valet på igår. Potatismos är oförskämt gott, och smaksätter man det dessutom med vitlök som fått puttra i olja så är det i det närmaste beroendeframkallande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.