Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Toppa med granatäppelkärnor, grovhackad mandel och flagad parmesan. Så idag när jag var på marknaden handlade jag med mig kronärtskockor, avokado, citron, ingefära och granatäpple
Jag var inte förtjust själv i vare sig skolans eller den hemmagjorda när jag var liten och det blev mer och mer oaptitligt med den gröna såsen för varje gång den serverades
Krämig tortellinisoppa medkorv, paprika och toppad medparmesan. Till ochmed barnen blev charmade av den här soppan, trots att de var så skeptiska då jag berättade om att vi skulle ha tortellini i en soppa
Servera riset tillsammans med den kalla såsen ochstektkorvmed hög kötthalt. Finhacka löken, vitklöken och chilin och fräs det sedan tillsammans med det okokta riset i en kastrull
Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta. Tillsätt de vita strimlorna från salladslöken och låt sedan såsen stå och sjuda på svag värme
Servera tillsammans med den stektakorvenoch strö ev över lite mer nötter. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan. Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.