Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
2 450 g potatis (gärna cecile) 1 msk riven färsk pepparrot 1/2 citron 1/2 gurka 2 salladslökar 1 ask färsk dill 1 hjärtsallad ca 400 g koljafilé 50 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Toppa med granatäppelkärnor, grovhackad mandel och flagad parmesan. Så idag när jag var på marknaden handlade jag med mig kronärtskockor, avokado, citron, ingefära och granatäpple
Stekta pilgrimsmusslor med prästostcrème samt apelsin- och brysselkålssalladDen lilla salladen ger både krispighet, syrlighet och sötma till de stekta pilgrimsmusslorna, som vilar på en liten ostcrème fylld med smak
Häromdagen berättade jag om att vi var bjudna på en smakkväll med Årstiderna och där bjöd dom på en jättegod rätt som bestod av stektkolja, kokt färskpotatis och en grönsaksröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.