Torsken vänder du ilite mjöl som du kryddat med salt och peppar. Jag fullkomligt älskar fiskochtorsk är ju väldigt tacksamt då den både är god ochintespeciellt dyr
Vi lagade en färgstark torsk häromdagen med mycket smaker av kapris, dill, pepparrot, och räkor. När torskenstektes hade jag ytterligare pepparrot i pannan med smöret och så skyade jag fisken hela tidenmed smöret
Till denna risottostekte jag hackad zucchiniiolivolja, medlite pressad vitlök, ett par bitar kronärtskocka jag hade kvar och några kaprisarochfaktiskt en dutt på slutet av den rivnaparmesanen blev det en otippad god sidorätt
en solig currygryta medtorsk. Torskfiléerna som kokas direkti grytan blirriktigtflikigaochfina. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vitagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serienRita på Netflix
Egentligen ska det vara kokt torsktill äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fiskenoch sen ordentligtmedvitpeppar så det smakar något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.