Potatisen kokade jag först. Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Efter en vecka på Kreta med massor av god grekisk mat så var det skönt att komma hem och äta något lite lättare som ändå mättar och då gjorde jag den här goda potatisochpurjolökssoppan till middag igår
I med purjo och låt den värmas lite innan du häller på buljong och grädde. Skala och skär lök ochpotatis i tärningar och låt dem svettas i olja i en kastrull en stund utan att få färg
Jag serverade mina saffranspotatisarmedlax. Recept på laxen hittar du HÄR. Inlägget Kraschad potatismed vitlökssmör ochsaffran dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Till laxen blev det ugnsrostad delikatesspotatisoch en örtmajonäs. Ugnsrostad delikatesspotatis. I fredags fick vi i alla fall till en rätt medlax, ugnsbakad lax vilket ju är så himla enkelt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.