Smaka av med salt och peppar. Nu kan du antingen servera köttet som det är med den härliga såsen eller plocka köttet från benen och lägga tillbaka i såsen
En kokbok ger på något sätt oftast bättre recept dessutom eftersom här är platsen begränsad till ett visst antal sidor och man vill ju bara få med det bästa när man ändå lägger mycket tid och möda på en kokbok
Smaka av med salt och peppar. Nu kan du antingen servera köttet som det är med den härliga såsen tillsammans med potatis eller varför inte kornotto (se separat recept)
Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta. Krydda med salt och svartpeppar, och lägg en klick smör på varje fiskbit
Det är inspirerande att promenera i timmar längs de hala gatorna och visst är det ett och annat guldkorn som växer fram, oxsvansragu, köttsoppa, fisksoppa, oxrulader…Oxrulader
oxsvansragu, godastNer med kranen och jo den lever, lite återhållet men den lever. Detta resulterade i ett restaurangbesök på hotellet och tre härliga timmars vuxet umgänge med svägerska och hennes karl
Resten fick med beröm godkänt flera gånger om. Den från Kalix smakade bäst En hälleflundra att dö för Under torsken gömde sig en oxsvansragu som var underbar
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Det är inspirerande att promenera i timmar längs de hala gatorna och visst är det ett och annat guldkorn som växer fram, oxsvansragu, köttsoppa, fisksoppa, oxrulader…Oxrulader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.