Pot au Feu på Bosarpskyckling och kryddig korv
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 färska kycklingklubbor
  • 8 små chorizo eller andra starka korvar i bitar
  • 8 små klyftade potatisar av fast sort (t ex Amandine)
  • 2 morötter i stora bitar
  • 4 knipplökar
  • ½ purjolök
  • 1 hel gul lök
  • 4 kryddnejlikor
  • 1,5 l vatten
  • 1,5 hönsbuljong
  • 3 lagerblad
  • en kvist timjan
  • 1 tsk dillfrö
  • 1 tsk salt
  • 1 msk socker
  • 1 msk ättika (12 %) eller efter smak.
  • 200 g haricots verts
  • 2 dl små fina ärtor
  • Timjan till garnering
  • Dijonsenap och cornichonger smakar toppen till grytan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.