Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Den här varianten, med grahamsmjöl, kommer nog inte med i boken eftersom den i slutänden blev lite lik rågsurderdegsbaguetten, men det är en bra baguette
Jag har googlat runt lite, och det närmaste jag har kommit är att det är "en symbios mellan bakterier och jästceller och inte något svampdjur eller liknande"
Här kommer soppan jag gillar och som verkligen är jättegod. Min son kommer att älska den. Soppan blev jättegod och kommer nu att bli en återkommande rätt i mitt kök
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är juinte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.