Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Tillsätt resterande buljong och koka upp. Blanda kryddorna i en skål med oljan. Mixa allt tillsammans med hälften av buljongen till en slät puré och slå över i en kastrull
Såsen vart en sås jag inte gjort tidigare, hittade inspirationen på kokaihop. Till detta kokade jag och efterfräste sparris, alltid ett säkert kort till kött och sås
Tillsätt resterande buljong och koka upp. Blanda kryddorna i en skål med oljan. Mixa allt tillsammans med hälften av buljongen till en slät puré och slå över i en kastrull
Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Jag har länge funderat på vad man kan göra med dom där burkar med kondenserad mjölk utan att man skulle behöva kokaden innan, och resultat blev dennaljuvliga kaka som jag stolt kan rekommendera
Idag gjorde jag den här underbart ljuvliga tårta till min kära mor som fyller år. Den har jag tidigare gjort men med en annan smak, då såg den ut såhär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.