Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Man kan nästan ha i vilka grönsaker som helst men jag kände för att göra salladen extra grön och nyttig så jag har haft i sockerbönor, ruccola, bladspenatoch ärtskott
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Och vad du väljer att toppa denmed - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Jag älskar att ha en yta att utgå från, som jag sedan kan toppa med olika saker i ett vackert mönster
Isvatten, isvattenoch hinkvis medisvatten. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Många äter en alldeles för fiberfattig kost och får därför problem med mage och tarm. Tack vare innehåll av sötpotatis, morot, havregryn, kokosmjöl och krossade linfrön så får magenmassas goda fibrer att mumsa på
Skär bort kanterna på brödet och stek gyllenbruna i rejält med smör. AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt
En sallad med räkor och avocado, ljuvligten härlig sommardag. Solenochvärmen inbjöd mer till en härlig sommarsallad med räkor, avocado, tomater, blandad sallad, gurka, citron, dill ochen vitlöksdressing med yoghurt
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt purjolökenoch låt den fräsa med. Fruktig doft med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, björnbär, örter och choklad
Lägg i en kastrull medvattenoch buljongtärning, salta lätt och koka tills allt är mjukt. Du kan eventuellt smaka av meden gnutta farinsocker om du tycker såsen är för syrlig
Jessica skickade med mig enmassa filmer som hon tycker jag ska se. Idag märkte jag hur röda rönnbären hunnit bli och det är massor med rönnbär i år, det betyder väl att det blir en kall vinter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.