Schysst, glutenfri pizzamed tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Vi bakade ihop en hälsosam pizzaoch toppade med en förjäkla fin kombination vi slängt ihop förr
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. På nyårsdagen bjöds pizza här i huset, liksom på många andra håll
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarnamed tomatsåsen och de övriga ingredienserna. När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.