Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallonoch blåbär. Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg och knäckig den blev
Häll detta över botten och tryck ner hallonen. Busenkla och försvinnande goda. När jag tog fram hallonen som jag köpt, så var det någon som ätit upp halva paketet
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Denna tårtan är fylld med mango panacotta ochhallonmousseoch smakar ljuvligt. Mirror Glaze tårtor har ju blivit mycket populärt och det beror nog på den ryska tårtkonstnären Olga Noskova som gör så underbart fina tårtor, rena rama konstverken
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Hacka alla nektariner utom en, i gaska stora bitar och blanda med de hela hallonenoch potatismjöl. Blanda havregryn, vetemjöl, socker och smör i en bunke, så att det blir lite smuligt
Blanda i avrunna, hallonoch blåbär. Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter. 1 förp frysta hallonoch blåbär
Garnera med hallonoch apelsin innan servering. Min kräm blev dock liiite lös så se till att den sjuder och tjocknar ordentligt men annars var den riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.