När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamedpesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Uteslut skinkan och ta mer champinjoner och mangold så har du en härlig, proteinförstärkt vegopizza. På ett litet ställe, på en bakgata i Trastevere i Rom avnjöt jag tillsammans med mina väninnor min allra första pizza, och den var himmelsk
Att grilla pizza på grillen är verkligen jättegott och doften som kommer från grillen är underbar. Grilla pizzan på en pizzasten eller på en pizzaform som är anpassad för en grill
Dagens restpizza En sconesdeg Tomatsås(vitlök, kryddor, tomatpuré, krossade tomater kokas ihop en stund) Tomater PestoMozarella Ruccola Lufttorkad skinka Gör en sconesdeg
Deras system med olika köer och en nota som hamnar på ett platskort finns nog bara här. På bilden ser den ut som en liten smakbit, men då man äter med universums största kniv och på pizzatallrik så luras man av bilden
Så här kommer receptet på det underbara julbröd. Nu vet jag att jag är väldigt sent ute men glömde helt att lägga upp ICAs underbara julbröd medpestoochmozarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.