Så himla goda bullar och kan vara de godaste jag har bakat. Blev lite wienerbrödkänsla och smaken av vanilj och apelsin med mandel på toppen blev superduper gott
Det innehöll både kesella och sirap vilket inte är så vanligt, i alla fall inte kesella. Dock blev de väldigt saftiga och man kände skillnad på dessa och vanliga (som jag brukar göra) faktiskt
Tillsätt salt, socker, mjöl och klicka i det mjuka smöret. koka upp dem och red av med majsstärkelse. Gör gropar i degen med fingrarna och klicka i fyllningen
Vi har haft en riktig toppenhelg med härligt väder och trevliga nyheter. Jag har v arit sjukskriven för min onda rygg och Andreas har endast haft arbetsträning så ekonomin har varit tungt belastad och vi har fått snåla in på i stort sett allting
Här hemma är alla barnen hemma och har sommarlov. Sonen gör fina och bullar dock. Jag gör nästan alltid dubbel sats och hinner då tröttna på att göra bullar
Smula jästen i degbunken och tillsätt litet av degspadet. Arbeta degen blank och smidig. Tillsätt ytterligare mjöl och arbeta degen tills den släpper bunkens kanter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.