Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och rör ner det och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke och vänd försiktigt ner det i äggsmeten (för hand)
Denna soppa får avrunda mitt fisk- och skaldjurstema, som inleddes förra torsdagen. På fredagar äter vi ofta pizza eller kallskuret och ostar, men - utan jäst, ingen kalljäst deg
Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad. Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hur man kan göra
Idag har jag lagat till en riktigt god och lite lyxig variant av lasagne. Jag blandade i både rivna morötter, färska champinjoner, knaperstekt bacon och massor med vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.