Dagens recept blev en blandning av lite allt möjligt kände jag, men det blev mycket gott. Ni som inte tycker om fisk (för det vet jag är några av er som inte gör) så testa äpple- och fetaostpeston till något annat smarrigt
Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Pimpade chips a’la Klas Lindberg, 4 portioner. Efter tips från Maria, en av de Tre tjejerna i köket, förgyller nu Klas Lindberg & Klas Lindbergs podcast ofta mina tunnelbaneresor
Till slut blir det en pimpad variant av canneloni med spenat och ricotta. Det kommer en dag då man stirrar in i sitt kylskåp och tänker att den där förpackningen borde jag verkligen göra slut på, är det inte dags att den får kila vidare och lämna plats åt lite fräschare livsmedel
Ibland är det enklaste gott nog, med bara lite finlir för att det ska bli ännu smarrigare. Här har jag bakat en vanlig enkel sockerkaka i en rund kakform och gjort en glasyr liknande den man har till Silvia-kaka, och resultatet blev väldigt gott, måste jag erkänna
Lägg halverade tomater över voila en till snabbpasta. 500 gram pasta125 gram bacon strimlas1 burk tonfisk i vatten15 cm purjolök i strimlor 1 paprika i bitar1 paket kelda tomat och creme fraiche pastasås 10 coctailtomater salt och pepparkoka pasta
Mitt i packning av flyttlådor har i alla fall jag annat att klura på än piffig mat. Tyvärr. Men vilken tur att det blev lite tomatsås kvar från pizzan här om kvällen
Ett grymt tips om man har lång tid hem eller har bråttom efter gymmet, Drick din måltid. Att göra i ordning en Efter-tränings-shake hemma innan man beger sig till gymmet är ett kanontips
Foto. här. I förrgår kalasades det loss när min pojkväns mamma fyllde år. Trots att alla var helt fyllda med supergoda tacopajer och en skagenpaj med kavringsbotten så kunde de flesta av gästerna inte låta bli att ta en kaka till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.