Koriander. Persilja. Finhacka röd lök och chili. Tärna äpplen och tomater, lägg i en skål. Finrivvitlöken över, tillsätt olja, röd lök och chilitillsammans med hackad persilja och koriander efter tycke och smak
Skiva rödlök tunt och lägg i lagen. Låt stå i kylen en timme. Så här gör du 10 minuter Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skriv ut Dela E-postPinna 4179 1 dl ättika (12%)
Den här picklade rödlöken med chilipiggar upp en sallad eller vilken annan rätt som helst. Så var det dags för lite recept igen, ett tillbehör tänkte jag bjuda på idag såhär på kvällskvisten
Nu har jag prövat på ett nytt sätt att ta tillvara grönsaker. Ja eller egentligen var det inte nytt, eftersom jag har tydligenpicklat gurkor i flera år utan att veta om att det heter så
Hej på er i sommarvärmen,. Hoppas att ni haft en härlig dag. Här har det grillats för fullt tillmiddag och nu tänkte jag att ni skulle få ett litet recept på ett gott tillbehörtill maten/salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.