150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen
Jag serverade mina morotsplättarmed en klick färskost - påMackan från Oatley, som jag blandade med lite vaniljpulver och ringlade sedan över lite honung som extra "helglyx" samt körsbär på toppen
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
Keso à la Malta med havtornspuré. ex då havtornsbär används) i en liten kastrull tills de blir mosiga, passera i sil, vänd och pressa massan med baksidan av en matsked tills det bara är torra kärnor kvar i silen
Nu var det ett tag sedan jag gav er ett frukostrecept och alla vet ju att frukost är det viktigaste målet på hela dagen, så vad passar då bättre än att slänga ihop en supergod keso on the go med en fruktig touch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.