Mullbärs- och kokoskakor. Och sen ska det vara bra ingredienser av det nyttigare slaget. Det här är en snabb- och lättbakad liten kaka som du enkelt "svänger ihop
Blåbärstider- härliga tider. Det blev dessa muffins som tack vare sitt innehåll av havre och att de inte är toksöta passar både till frukost, mellanmål och till fikat
Om du tycker att det behöver sötas mer - det beror på hur mycket sötma du får av bananen och apelsinen, så tillsätt lite kokossocker eller honung och blanda ner i smeten
Det här receptet utgår från det vanliga formbröd som finns på Sempers Fin Mix- förpackning. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri ochsockerfri
utansocker, gluten ochmjölk av Ulrika Hoffer. Det märks när man tittar på topplistorna över sålda böcker att det är väldigt populärt att baka utansockeroch gluten idag
-). Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. 15o g mjölkfritt margarin. 2 dl socker. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 1 tsk vaniljsocker. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn. 15o g mjölkfritt margarin. 2 dl socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.