Bred fyllningen över kakan (detta var lite trixigt då fyllningen är tjock och kakan lätt går sönder, men med varm kniv eller slickepott så gick det lättare, fyllningen blir då mer medgörlig)
Slutade med en bit Revbenspjäll och tre skivor Hästentrecote på Latinamerikanska. fyll på med is. Idag hade jag lovat Georg att att han skulle få prova hästkött så efter att jag varit hos optikern satte jag av mot Hötorget
Denna blev oxå toppad med en häst dekoration i marsipan. Detta är en dröm av choklad en botten av browniekaraktär Toppad med mjölkchoklad mousse och vit chokladmousse
fullproppad med vitaminer och nyttiga fetter. När en vän för en period sen berättade att hon ska försöka leva mer hälsosamt så kom vi in på hennes absoluta favoritfika - Snickersrutor och att det skulle bli jobbigt att avstå från dem
Jag fyllde tårtan med en hel stor påse medM&M, men ser nu när jag kikar på bilden att jag kunde fyllt tårtan med ännu mera M&M för att nå upp till kanten, fast det hade kanske blivit lite väl mycket M&M för folk att äta upp
Du kan med fördel dela brödet ytterligare så det blir tunnare. Receptet är från Åse på "56 kilo" och jag kan varmt rekommendera hennes recept. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper, forma till ett bröd, ungefär 20 cm i diameter
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Hallonpannacottans grundrecept är Alexandra Zazzis, hämtat från senaste numret av Buffé, men jag bytte ut hennes svarta vinbär mot hallon vilket fungerade alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.