Strö över pinjenötterna och lägg på din pestolax. Bottna en liten ugnsform med bakplåtspapper eller smörj en liten ugnsform, strö lite flingsalt och lägg på din frysta laxfilé
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Pestolaxen tror jag skulle komma mer till sin rätt serverad med pressad potatis och lax serverad till matvetesalladen tror jag bara ska kryddas t ex med citronpeppar och sedan stekas antingen i ugn eller i stekpanna
P. e. s. t. o. l. a. x. m. d. p. i. n. j. ö. r. &. b. k. å. H. ä. g. c. L. C. F. I. 4. 3. è. f. î. h. 1. 9. 0. S. v. /. 2. G. u. R. ,. B. U. K. -. 5. @. 8. M. d l. g r
Lax på en bädd av lök och paprika med gräddig sås. Vi hade bara en fräsch sallad till maten men det kan säkert passa väldigt bra med blomkålsris till också
Skär laxen i portionsbitar om den inte redan är gjord det vid affären, pensla varje fiskbit med en del av den nordiska peston, lägg fiskbitarna till sidan och låt dem vila till nästa moment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.