Pestolax med fetaosttäcke
www.stowr.se
www.stowr.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st portionsbitar laxfilé
  • 11 tsk salt
  • 12 krm peppar
  • 1150 g fetaost
  • 150 g pesto
  • 13 st tomater
  • 11/2 st rödlök
  • 11/2 st gurka
  • 1100 g oliver
  • 13 msk olja
  • 12 msk vinäger1. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra. Blanda fetaost och pesto och bred det över fisken. Ställ in i 225°, 20 min. 2. Skär tomaterna, löken och gurkan i små tärningar. Strö över oliverna. Blanda olja och vinäger och häll det över salladen. 3. Servera laxen med salladen och klyftpotatis.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.