Ugnsbakad röding. Till efterrätt serverades glass medvarma bär och fröcrunch. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Smaka av med honung, salt och peppar. FetaostkrämMosa fetaosten med en gaffel. Vi har precis avslutat en mysig och god fredagsmiddag bestående av lax, rotsaker och fetaostkräm
Jag lagade en ugnsbakad lax med sesamfrön och till det serverade jag en kall limesås med gräslök. UGNSBAKAD LAX MED SESAMFRÖNLax, färska eller frysta portionsbitar, tänk på att beräkna lite mer än vanligt per person för det är inget ris eller potatis till
Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans medugnsbakade morötter och en feta- och feferoniröra
marinerad fläskfilé medugnsbakade morötter, paprika och lök samt rödvinssås och sallad. Idag står marinerad fläskfilé, ugnsbakade morötter, paprika & lök samt rödvinssås & sallad på listan
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.