Mannerströms torskbullar – de godaste fiskbullar vi vet. Tisdag 7 februari 2017. Verkar som att vi snöat in oss (ja det kom faktiskt några snöflingor idag) på dessa fiskbullar à la bäste Leif Mannerström Livsnjutarnas gourmetkök
Torskbullar Såg det här fiskreceptet på nätet och tänkte att jag måste bara prova. Kommer absolut att göras igen, det bästa är att man kan använda vilken fisk som helst fryst som färsk vilket förenklar det hela de dagar när planerna kanske hamnar lite på ända Mitt i mitt kök
Torskbullar Tänk inte traditionella fiskbullar, här har vi torskbullar på ett lite elegantare sätt i kaviarsås med gräslök Farmors mat
Torskbullar med kaviarsås och kokt dillpotatis 1. Börja med kaviarsåsen. Blanda yoghurt, lätt majonnäs, kaviar och hackad gräslök. Smaka av med salt och peppar Tasteline
Ugnsstekta marinerade champinjoner, nötbiffar, apelsinbakade morötter och persiljeprickigt potatismosPERSILJEPRICKIGT POTATISMOS750 g potatis1½-2 dl sojamjölk (Provamel Extra)vitpepparev. Små barn är vandrande smitthärdar Santoshas veganblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.