Häll sedan i den ljumna kaffen och hälften av det mixade havregrynen. pepparkaksbollar med choklad /. 2015-12-12 @ 12. 2 msk florsocker. 2 msk starkt kaffe. 3-4 dl havregryn (mixa till "pulver"). 200-250g färdig pepparkaksdeg. 150-200g vit choklad. 2. 2 msk florsocker. 2 msk starkt kaffe. 3-4 dl havregryn (mixa till "pulver"). 200-250g färdig pepparkaksdeg. 150-200g vit choklad
Mixa snabbt ihop. Men strunt i det, tillbaka till pepparkaksbollarna. Pepparkaksbollar50stycken250 g mandelmassa200 g smör (laktosfritt smör)4 dl havregryn – inte nödvändigt, jag gjorde utan och dom blev grymt goda. 150 g pepparkakor (glutenfria pepparkakor)2 msk kakao1 msk vaniljsocker1 msk pepparkakskrydda – valfritt, förstärker smaken av pepparkaka. Garnering150 g sötmandel75 g hasselnötter200 g mörk chokladRiv mandelmassan grovt och skär smöret i mindre kuber. 250 g mandelmassa
Ca 24 st pepparkaksbollar Bollarna. 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 397 g) 1 tsk pepparkakskrydda Garnering. Inlägget Pepparkaksbollar gjorda på 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Ca 24 st peppar. 200 g riven kokos
ca 25 st 2 dl sötmandel 100 g urkärnade färska dadlar 2 msk agavesirap 2 msk kokosolja 3 msk kakao 1/2 tsk pepparkakskryddor 1 krm salt ca 2 dl rostade mandelspån Lägg till i inköpslistan
Kärna ur dadlarna och mixa sedan ihop dem med kokosolja, salt, vaniljpulver och pepparkakskrydda. Vi har redan druckit både glögg och ätit julgodis här hemma och som fredagstips vill jag ge er receptet på några helt fantastiska pepparkaksbollar med choklad
) till ära, bjuder jag på pepparkaksbollar. Dessa pepparkaksbollar blir ett fint julgodis. Pepparkaksbollar - 10 stycken. 2 dl mandelmjöl. Pepparkaksbollar - 10 stycken. 2 dl mandelmjöl
Krossa/mixa pepparkakorna och blanda sedan i philadelphiaosten med en slickepott. Så till Neos kalas testade jag att göra pepparkaksbollar doppade i vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.