Låt bovetet ligga i en skål med 2-3 gånger så mycket vatten i ungefär en timme. Skölj 2-3 gånger per dag. Låt torka på lägsta värme i ugn eller i torkugn ca 10-12 timmar eller tills müslin är helt torr och knaprig
½-1 tsk salt. ½-1 tsk salt. Turkisk morotsröra. Foto Mikael Eriksson. Min variant av Medelhavskosten. Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Mittbästa glassrecept. The post Mittbästa glassrecept. Lämna ca 1-2 cm upp till kanten, glasspinnen tar lite plats + att glassen kan expandera något när den blir fryst
1/2 burk korma-sås. 1/2 burk korma-sås. Jag har verkligen blivit helt såld på att använda kormasås. Den går att använda till mycket och är en perfekt bas i grytor
Bovete är en rik källa till tryptofan, B-vitaminer och magnesium. Låt bovetet ligga i en skål med 2-3 gånger så mycket vatten i ungefär en timme. Skölj 2-3 gånger per dag. 2-3 gånger p
-). Det är mitt grundrecept som jag kör på när jag skall baka lite nyttigare chokladbollar. ♥ valfri topping - jag körde pumpakärnor/mandlar/chiafrön/kokosflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.