)Robertos kaka100 g smör eller margarin200 g mandelmassa2 ägg2 rågade dl socker2 dl vetemjöl1 rågad tsk vaniljsocker1 dl russin6 finhackade torkade aprikoser2 msk whisky, konjak eller rom (jag hade whisky)Smörj och bröa en rund bakform, gärna en med löstagbar botten, ca 20 cm i diameter
Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Koka upp välsaltat vatten under lock i en kastrull. När vattnet kokat upp lägg genast ner spaghettin och koka den ”al dente” enligt anvisningarna på förpackningen
Cannelloni med köttfärs & spenat inspirerat av Paolo Roberto 12 propoints. 6 personer. När Paolo gjorde dessa på nyhetsmorgon, även om jag har ändrat lite, så sa han att det är så mycket enklare än Lasagne…
I fredags kom syrran och hennes man och vi gjorde Paolo Robertos pasta al forno. Vi gjorde dubbel sats av béchamelsåsen eftersom vi gillar när det är krämigt
Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Jag måste slå ett slag för Paolo Robertos färska pasta som vi hade till. 500 g Paolo Robertos Tonatelli färsk pasta. 500 g Paolo Robertos Tonatelli färsk pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.