6-8 p
Onsdag igår redan och som många kallar det "lill-lördag"..inget vi firar direkt här hemma hos oss..Vi försöker ha det mysigt och roligt varje dag, men visst myser vi och äter lite extra gott på helgen. Men, är vi sugna på chips med dippa eller godis mitt i veckan så är vi busiga nog att äta det då. Jag tror inte riktigt på det där med endast godisdagar på helgen och totalförbud i veckan. Dels för att jag och Micke själva kan sitta och äta något gott och dels för att våra barn håller sin vikt och vi alltid varit noga med tandvård. Sen vräker vi inte i oss kilovis heller, utan delar på en liten skål och sen är det bra! Har man två tonårsbarn..nästan iaf så är det minsann inte lätt att som vuxen smygäta något gott i soffan..det ska kommas upp för att drickas(spanas in i vardagsrummet på vägen), kissas och då gärna snegla in och se vad vi gör..hehe..Ett tag så smög vi(vuxna) in i sovrummet vid köket för att hälla upp chips eller godis och minsta knyst så åkte skålen bakom soffkudden..hihi..Vet en gång när Nellie var mindre, minns inte hur gammal..men iaf så kom hon uppsmygandes en kväll och sa:..."vad gör ni, här luktar chips"..ja vad säger man då.."trollen varit här och snodde chips i skafferiet"? När Linus var mindre så brukade han gå och "låtsas sova" i sin säng tills Nellie somnat och sedan fick han busigt smyga upp till oss och mysa lite vid tv-n. Tror det är viktigt att barnen får lov att känna sig stora och få chans att själva få mysa med sin mamma och pappa lite då och då!
Känner på mig att detta kommer bli ett riktigt bra år. Tänker också uppdatera min blogg till en något fräschare och friskare design, men vet varken ut eller in
smör, salt, peppar. Tillsätt strimlad paprika, paprikapulver och buljong. Salta och peppra. 1 dl paprikapulver. 6 röda paprikor. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
smör, salt, peppar. Tillsätt strimlad paprika, paprikapulver och buljong. Salta och peppra. 1 dl paprikapulver. 6 röda paprikor. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Salt och peppar. Skiva äpplet och lägg ner. Slå över olja och vinäger, salta och peppra. Salt och peppar. 1 Granny Smith äpple. 2 knippen rädisa. 1 msk äppelcidervinäger. 2 knippen rädisa. 1 msk äppelcidervinäger
smör, salt, peppar. Tillsätt strimlad paprika, paprikapulver och buljong. Salta och peppra. 1 dl paprikapulver. 6 röda paprikor. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Ta sedan myntabladen och lägg dem i handflatan och ge dem en distinkt klapp. Lägg myntan i glaset och muddla ytterst försiktigt, bladen skall som sagt inte pulvriseras utan endast stötas lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.