Pasta med skinksås
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rökt skinka
  • 1 rödlök (finhackad)
  • 1 smör
  • 1 mjölk
  • 1 maizena
  • 1 vatten
  • 1 parmesanost (riven)
  • 1 grädde1. Strimla kasslern tunt och finhacka löken.
  • 2. Värm upp en gryta eller stekpanna med smör och fräs löken glansig. Rör ner kasslern och låt den få lite färg.
  • 3. Tillsätt mjölk och grädde.
 Låt sjuda upp.
  • 4. Vispa mjöl och vatten i en bunke. Vispa sedan ner denna redning i såsen och låt sjuda medan du kokar pastan.

  • 5. Smaka av med salt och peppar. Dra bort grytan från plattan och rör till sist ner osten.
  • Servera med färskt bröd.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.