Rester + rester + nykokt pasta = en ny god pastarätt. Tillsammans med nykokt glutenfri pasta och riven parmesan samt en extra skvätt grädde blev det en väldigt god och otroligt lättlagad middag
Koka upp och låt puttra på svag värme under tiden du kokar pastan. Penne eller någon rörformad pasta är att föredra tycker jag, men har du överbliven spaghetti eller någon annan pasta över så kör på det i stället
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Anledningen till att det står cirkamängder på pastan och broccolin är för att du ska kunna anpassa dem till hur stor din gratängform är
Detta är den godaste pastagratängen som finns, den blir riktigt krämig och oemotståndligt läcker. Knepet för att få den krämig och är att ha pastavatten i gratängen innan den bakas i ugnen
Häll tomatsåsen över champinjonerna och pastan, toppa med mer riven ost. Koka 300 g formpasta al dente och låt pastan åka ner hos champinjonerna innan allt läggs i en ugnsfast form
Vegetarisk pastagratäng in the making. Vegetarisk pastagratäng. Tur att det blev en hel del vegetarisk pastagratäng över igår, den kommer sitta fint ikväll också
Härlig pastagratäng där allt samlas under ett gratängtäcke smaksatt med mango, tomat och paprika. Du kan välja pasta av valfri sort, t ex farfalle, gnocchi eller penne