) Här har jag blandat en liten del av såsen med kokt pastaochsvartabönor (jag gillar att pastan bara vänds i såsen utan att det blir för kladdigt - andra kanske vill ha större mängd sås)
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Lägg i pastan, köttfärssåsen ochbönor. (Jag har nästan alltid dessutom pasta i frysen eftersom jag tenderar att göra för mycket och jag ogärna vill kasta mat)
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Färsk pasta blandas med vitlök- och chilifrästa skaldjur. Det finns det fler som tycker om den här pastan, strax efter att vi mätta och belåtna rest oss från matbordet såg jag att Helena hade fått det serverat av sin partner
Värm utan att det börjar koka (då blir räkorna sega) och vänd samman med den nykokta pastan. Aaah, som en ljuv liten klump i magen ligger den här goda och förvånansvärt mustiga pastan nu, och vi konstaterar ännu en gång belåtet att det är värt att koka nam-nam på sina räkskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.