Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken. Lägg spenaten i pannan, helst tinad, men det gick bra med frusen också, häll på grädden och låt koka samman
Tillsätt sockerärtor, grädde, vatten och köttbuljong. Salta och peppra. 1 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. 3 Slå kycklingen över pastanoch blanda ordentligt. Vänd ner spenaten vid servering 400 g pasta. 70 g babyspenat
350 gram pasta som farfalle (fjärilar), penne, gnocchis, trofie eller valfri sort. 1 påse färsk 60 gram babyspenat eller två dl fryst bladspenat. 2-3 krm salt och nymalen svartpeppar
låt det puttra lite sen ner medbabyspenatochfetaostoch sen klart. Använd en grönsaks strimlare för att strimla zucchinin och sen koka upp en liten kastrull med vatten och salta
Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaostoch tomatsås
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.