Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnetoch sedan färsk pasta
Sätt på en stor kastrull med vatten att koka pastan i. Under tiden som såsen kokar ihop kokar du pastan al dente - så den fortfarande har en lite hård kärna och inte blir alltför sladdrig och kladdig
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g röktlax
Sila av vattnet och blanda pastaoch haricots verts medpeston. Pasta. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Penne pastaoch grön broccolisås med en god smak av röktlax som lyxig topping. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Jag hade nästan glömt hur en god pastamedpesto verkligen smakar, fantastiskt. Häll upp pastan i djupa tallrikar, lägg på några skivor laxoch strö över pinjenötter
Låt såsen koka några minuter och servera sedan med nykokt pasta. Som pasta har jag valt en färsk tagliatelle som jag tycker passar bra till den krämiga såsen men här står det ju fritt att välja efter tycke och smak
Den här pastarätten kom till för några år sedan och är en favorit med sina härliga umamismaker från svamp ochröktlax tillsammans med lite schalottenlök och hyvlad parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.