4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaternaochtomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Som du ser på bilden hade jag även några skurna cocktailtomater till. En mättande pastamed broccoli, varm basilikasås som toppas medhalloumioch rostade pumpafrön
Här har tomaterna fått värma sej tillsammans med sina vänner balsamvinäger, basilika och vitlök en stund, innan dom hamnat tillsammans med en bit grilla lax på pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.