Blanda i broccoli, lök och bacon. Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Vänd i den nykokta pastan, persiljan och räkorna. Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll. I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Fräs dem i olja i en stekpanna på medelhög värme några sekunder. Smaka av med salt. Tillsätt chili, vitlök och vin och låt koka in, cirka 3 minuter, broccolin ska fortfarande vara spänstig. 1 st röd chili
den här supergoda krämiga pastanmed färskost och broccoli som hamnar på middagsbordet här hemma. Denna typ av maträtter passar alldeles utmärkt just nu när jag känner mig lite slö, slapp och likgiltig
Övriga ingredienser blandas i skålen medpastanmed creme fraischen. Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.