Vänd ner peston i pastan. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. pesto. Skär kycklingen i tärningar och stek dem klara i en stekpanna med olja
Blanda pestonmedpastan i samma kastrull. Koka pastan enligt paketet i en stor kastrull. Lägg upp kycklingblandningen på ett serveringsfat och toppa med de stekta tomaterna och oliver
Blanda pastan i stekpannan medkycklingochbroccoli, vänd i tomater ochpesto. Koka pastan al dente enligt anvisningen på förpackningen, låt den rinna av genom ett durkslag
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris ochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEttbroccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.