salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 5 msk sweetchilisås. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 5 msk sweetchilisås 0. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
300 g pasta. 2½ dl Kelda® pastasås mild ost. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g rökt skinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Blanda med grytan och toppa med parmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 1hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven
Igår blev det paj här i stugan, en variant med pesto och fetaost. Smaksätt med pesto efter smak. Jag har varit sugen på pesto jättelänge och fetaost är typ min nya drog i matväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.