På bildenser ni enenkelpastamed räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggendensenastetiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationenmedpasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat medgräddeellercrême fraichè
Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda medknaperstekt bacon och lök. Koka spaghettinenligtförpackningens anvisningar, menmed olivolja i vattnet
När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar. Här kommerett gott recept om man vill köra litevegetariskt, vilket vi har börjat göra rätt ofta här hemma
Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna). Dennamåndagensvegetariska rätt är dennaenkla vardagsrätt som går snabbt och blir så krämig och god
-) Ettperfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta nerrubbet i grädde och crèmefraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.