Blanda pastan med såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Skölj och ansa ruccolan. Toppa med reserande ruccola och parmesan. 1 påse ruccola (70 gr). Spara ca 1 dl av pastavattnet, häll av resten. Tillsätt citronsaft, hälften av ruccolan, ca 1 dl av osten, salt och peppar. 3 vitlöksklyftor 1 citron 1 påse ruccola (70 gr)
Oftast när jag blir sugen på en krämig sås till pasta så blir det carbonara. Tre varianter av tomat puttrar i grädde och sedan kompletteras såsen med kapris, majs och ruccola
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.