Ingredienser Portioner: 4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera pastanmed lite sköljd sallad vid sidan om. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt baconfräset, brieost, spenat ochbasilika
Häll på crème fraiche, vatten och kalvfond, och låt allt puttra ihop i stekpannan. Stek fläskfiléskivorna i maragrinet tills den fått fin färg på båda sidorna
Från början skulle min kusin kommit upp med sin dotter och hälsat på denna helgen, men eftersom hon inte ville köra i snövädret, så blir det ändrade planer
Blanda samman den kokta pastanmedruccola, lägg upp i tallrik, häll på sås och strö på valnötter. I går återupptog vi en gammal på- och avtradition här i vårt kök, när vi satte oss till bords med en tallrik pasta
I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta. En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.