Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Sätt ugnen på 200°. Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
En annan fördel med attvara vaken när det är mörkt ute, är att man inte behöver bry sig om vädret. Vi är nattugglor alla tre och sover därför ofta alldeles för länge på helgerna
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju ett tag sedan) reagerade man påatt varthän man såg var det färdigmat (
Jag är riktigt trött påattvara sjuk nu. Kände redan för tre veckor sedan att något var på G i kroppen och jag har inte tränat på över två veckor nu, det är så surt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.