Min man hade lagat fyllda parmesanpaneradeschnitzlar med ost och skinka. Har tappat lite kraft i musklerna då jag fick sänka vikterna lite, men det var så skönt att plåga sig själv, och imorgon efter jobbpasset 7-17 får jag helg och vila. 2014-11-29 @ 18
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Förbered tre tallrikar - en med mjöl blandat med salt och vitpeppar, en annan med uppvispade ägg och en tredje med riven ost
Idag lagade jag ett äkta Viktväktar recept. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
4 4 skivor fläsk- eller kalvfilé (4 skivor motsvarar 400 g) 2 krm salt 1 krm peppar 2 ägg 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd eller panko (asiatiskt ströbröd) smör och olja till stekning Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Vänd alla köttbitar i varje skål - först i mjölet, sedan i ägget och slutligen i ströbrödet. Ostfyllda schnitzlar, 4 pers. 1-2 ägg, uppvispat. -) Ostfyllda schnitzlar, 4 pers 600 g fläskschnitzel. 1-2 ägg, uppvispat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.