)Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad. Krydda med salt och peppar. Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad
Recept. recon1. lör, 2014-02-01 08. 38. 4. 666665. 20min. (0). Blanda mjöl, parmesanost och svartpeppar. Doppa kycklingfiléerna i äggvita och därefter i mjölet
Blanda ströbröd, ost, flingsalt och svartpeppar. Vispa upp äggen i en djup tallrik. Halvera filéerna på mitten och doppa först i ägg och vänd sedan ordentligt i ostblandningen
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
-) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Med bänkskivan på plats och kaklingen klar (som för övrigt blev fantastiskt bra trots våra farhågor) kunde jag inte hålla mig längre
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner. Servera med pasta eller ris. Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.