Detta goda bröd passar utmärkt till min goda fisksoppa. Men det passar definitivt på en buffé också. ) Jag blev bjuden på brödet för flera år sedan hemma hos min dåvarande kollega E och hon serverade det till just fisksoppa
parmesanbröd till servering. Parmesanbröd. Ta ut och ät osten varm tillsammans med parmesanbröd i brytbitar som du doppar i osten – som en snabb fondue helt enkelt
250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
{Parmesanbröd 3 sp/bit}. Gör så här. Smula jästen i en bunke, lös upp jästen med hälften av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja, salt och parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.