parmesanbröd till servering. Parmesanbröd. Ta ut och ät osten varm tillsammans med parmesanbröd i brytbitar som du doppar i osten – som en snabb fondue helt enkelt
250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
{Parmesanbröd 3 sp/bit}. Gör så här. Smula jästen i en bunke, lös upp jästen med hälften av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja, salt och parmesanost
Parmesanbröd Forma degbitarna rektangulära och platta ut med fingertopparna, inifrån och ut, tunt. Det här receptet är för 6-8 parmesanbröd och två mellanstora bröd Grädda brödet Ta fram degen ur kylen när den jäst klart och låt den stå framme ca en timme innan gräddning. Dela degen i 6-8 små delar till parmesanbrödet och två mellanstora till vanliga levainbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.