Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Servera med eller utan kolhydrater. Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammans med dragonen och buljongtärningarna. Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp
Servera med valfria stekta grönsaker, jag valde. Skär 500 gram kyckling i lagomt stora filébitar. Stek dom i salt, svartpeppar och oregano tills dom nästan är klara
Ta en bit torskfilé, dela i bitar och slå in i serranoskinka. - Det här var gott, sa hon – tog en tugga och fortsatte med att berömma crème fraiche-såsen,
Salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Strö på halverade tomater och basilikablad och servera med pressad potatis och sallad
Vi köpte färsk fin torskfilé som smörstektes till sparris och hemmagjord Hollandaisesås. Vispa ihop äggulorna med vinäger och citron i en mindre rostfri kastrull
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag medparmalindad kycklingfilé, sås och en svampkräm. Det är creme fraichen som när man vispar den en stund med elvisp får en något fastare karaktär och det i kombination med att den får stå till sig i kylen en stund före servering gör att man kan klicka ut den vart man än vill ha den på tallriken
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.