4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
salt, svartpeppar. Ringla över rikligt med olivolja och strö över salt, peppar och oregano. Ansa och skär zucchini och morötter i långa, tunna strimlor
Köpte någon fin variant pappardelle i affären (den enda pappardellen de hade), och jag måste faktiskt erkänna att det var lite annorlunda än de billigare varianterna av pasta jag brukar köpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.